Goed doel 2017 Stichting Kempen Run

zaterdag 10 december 2016 21:04

 

 In 2017 steunt de Stichting Kempen Run  “Jong Nederland Hapert”

 

 WAT IS EN DOET JONG NEDERLAND HAPERT

 

Jong Nederland Hapertvoorheen Stichting Los Hoesis aangesloten bij het landelijk overkoepelend orgaan Jong Nederland. Hierbij zijn ongeveer 200 lokale jeugd- en jongerenorganisaties aangesloten. Met in totaal ongeveer 15.000 leden.  

Jong Nederland bestaat uit een landelijk bureau, waaronder de diverse districten vallen. Jong Nederland Hapert valt onder het district "DE KEMPEN" waar onder meer de afdelingen Diessen, Reusel, Vessem Wintelre en Eindhoven ook zijn aangesloten . De aangesloten verenigingen kunnen een eigen invulling geven aan het programmatische en organisatorische verenigingsbeleid.

 Op dit moment telt onze afdeling 120 leden. En 30 mega enthousiaste vrijwilligers.

 

 

Doelstelling van Stichting Jong Nederland Hapert:

  

Op een ongedwongen en gezellige manier, in groepsverband, bezig  zijn met kinderen en jongeren op het gebied van sport en spel, creativiteit en buitenleven. Dit alles onder de bezielende leiding van een fiks aantal vrijwilligers.

 

De missie van de Stichting Kempen Run is het promoten van gezond leven door middel van het hardlopen.

Kinderen zijn een belangrijke doelgroep voor Kempen Run. Bij de Kempen Kids Run staan jaarlijks 400 kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar aan de start. De doelstelling van Jong Nederland Hapert komt overeen met de doelstelling van de Kempen Kids Run

Voor meer informatie zie  www.jongnederlandhapert.nl

 

 

De Kempen run start

17 Maart 2019

  dagen

 : :  uren


Laatste nieuws

Nieuwsbrief

   Atleet
   Recreantloper
   Kid runner
 

Sponsors