Laatste info 9e editie

zaterdag 16 maart 2019 11:07

Beste deelnemers,

 

Hierbij de laatste info voor de 9e editie van de Kempen Run 2019.

 

Startnummer(s) zijn vandaag (zaterdag) al op te halen van 18.00 uur - 20.00 uur en zondag vanaf 09:00 (tot uiterlijk een 1/2 uur voor aanvang van je onderdeel) in de sporthal in Hapert. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

 

Startnummer gebruik

De chip voor tijdregistratie is verwerkt in het startnummer. Startnummer aanbrengen op de borst, goed zichtbaar, niet afdekken met apparaten, niet vouwen, knippen of buigen. Dit kan eventuele fouten in de tijdregistratie voorkomen. Het startnummer is voor eenmalig gebruik en hoeft dus niet ingeleverd te worden na de wedstrijd. Laat de chip op het startnummer vastzitten.

 

Live uitslag

Direct de uitslag: ga naar http://www.kempenrun.nl/uitslagen 

 

Ereprijzen voor de recreanten

Winnaars bij de recreanten op de 21, 10 en 6.5 km vergeten nog wel eens dat ook zij op het podium worden gevraagd voor de huldiging. Niet vergeten dus! De prijsuitreikingen zijn vanaf 13:30 uur!

 

Hieronder wat tips!

 

Doe een warming up

Een goede warming-up is in alle seizoenen van belang, maar zeker in de winter. Dit lijkt een open deur, maar veel lopers hebben moeite om hun kleding af te stemmen op de buitentemperatuur. Je wilt warm blijven, maar ook weer niet oververhit raken. Een advies is om je te kleden alsof het 5 tot 10 graden warmer is. Kies voor ademende, vochtregulerende kleding (dri-fit) en het liefst in lagen. Dit kan bestaan uit thermo (onder)kleding en een loopshirt, met daarover een waterafstotend en winddicht jack. Ligt de temperatuur rond het vriespunt? Trek dan ook handschoenen aan en zet een muts op. Morgen kun je die thuis laten liggen!

 

 

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

 

Team Kempen Run

 

De Kempen run start

15 Maart 2020

  dagen

 : :  uren


Laatste nieuws

16 maart 2019

Nieuwsbrief

   Atleet
   Recreantloper
   Kid runner
 

Sponsors