Laatste informatie deelnemers Kempen run

zaterdag 17 maart 2018 09:40

 

Beste deelnemers,

Hierbij de laatste info voor de 8e editie van de Kempen Run 2018.

Startnummer(s) zijn op te halen op zaterdag van 18.00 uur - 20.00 uur en zondag vanaf 09:00 (tot uiterlijk een 1/2 uur voor aanvang van je onderdeel) in de sporthal in Hapert. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.  

 

Startnummer gebruik
De chip voor tijdregistratie is verwerkt in het startnummer. Startnummer aanbrengen op de borst, goed zichtbaar, niet afdekken met apparaten, niet vouwen, knippen of buigen. Dit kan eventuele fouten in de tijdregistratie voorkomen. Het startnummer is voor eenmalig gebruik en hoeft dus niet ingeleverd te worden na de wedstrijd. Laat de chip op het startnummer vastzitten.

 

T-shirtjes
Deelnemers die met de inschrijving een T-shirt hebben besteld, kunnen dit met een ticket wat bij het startnummer is toegevoegd afhalen bij een stand in de sporthal. Tevens zijn daar ook de T-shirts in alle maten verkrijgbaar voor  €10,-, zolang de voorraad strekt.

 

Ereprijzen voor de recreanten
Winnaars bij de recreanten op de 21, 10 en 6.5 km vergeten nog wel eens dat ook zij op het podium worden gevraagd voor de huldiging.  Niet vergeten dus! De prijsuitreikingen zijn vanaf 13:30 uur!

 

Tot slot
Deelnemers op de ½  marathon, die de Kempen Run al eens vaker hebben gelopen, weten dat  de laatste 4 km zwaar zijn, zeker met een voorspelde stevige ONO  wind en een gevoelstemperatuur van -15 . Enige voorbereiding is dan ook aan te raden.

 


Hieronder wat tips!

 

Doe een warming up
Een goede 
warming-up is in alle seizoenen van belang, maar zeker in de winter. Kleed je warm
Dit lijkt een open deur, maar veel lopers hebben moeite om hun 
kleding af te stemmen op de buitentemperatuur. Je wilt warm blijven, maar ook weer niet oververhit raken. Een advies is om je te kleden alsof het 5 tot 10 graden warmer is. Kies voor ademende, vochtregulerende kleding (dri-fit) en het liefst in lagen. Dit kan bestaan uit thermo (onder)kleding en een loopshirt, met daarover een waterafstotend en winddicht jack. Ligt de temperatuur rond het vriespunt? Trek dan ook handschoenen aan en zet een muts op.

 

Zorg voor voldoende energie
Als je koude lucht inademt merk je minder goed dat je vocht verliest, waardoor je sneller uitdroogt. Ook verbruik je meer energie als het koud is. Blijf dus goed drinken en neem een energiereep mee.
Kijk ook eens op:
http://www.tigch.nl/medisch/kou_tips.htm 

 

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Team Kempen Run

 

 

 

De Kempen run start

17 Maart 2019

  dagen

 : :  uren


Laatste nieuws

Nieuwsbrief

   Atleet
   Recreantloper
   Kid runner
 

Sponsors