Staalmarkt "De Kempen" nieuwe hoofdsponsor

woensdag 14 januari 2015 18:52

 

Staalmarkt De Kempen nieuwe hoofdsponsor Stichting De Kempen Run

 

Het bestuur van de stichting Kempen Run is verheugd met Staalmarkt de Kempen als haar nieuwe hoofdsponsor. Staalmarkt is al een aantal jaren sponsor van de Kempen Run en in 2015 dus de hoofdsponsor. Voor de continuïteit van de Kempen Run is dit van essentieel belang.

 

Waarom hoofdsponsor van de Kempen Run?

De populariteit van hardlopen is in de afgelopen jaren spectaculair gestegen. Hardlopen is inmiddels de derde sport van Nederland. Hardlopen heeft een zéér positief imago, het is een sport voor doorzetters en dat past eigenlijk heel goed bij de bedrijfsfilosofie van Staalmarkt; pro actief zijn.

Staalmarkt heeft een groeistrategie, om te groeien moet je presteren en om te presteren moet je fit zijn. Daarnaast vormt dit loopevent voor Staalmarkt sowieso een goede mogelijkheid om iets terug te geven aan Hapert, immers heeft o.a. Hapert de verhuizing van Staalmarkt naar het Kempisch Bedrijvenpark mogelijk gemaakt.

 

De geschiedenis van Staalmarkt.

In 2013 verhuisde Staalmarkt Eindhoven na 12 jaar in Son te zijn gevestigd naar Hapert.

Zo’n 3.000 m2 magazijnruimte verrees vorig jaar op het Kempische Bedrijvenpark. Staalmarkt Eindhoven kreeg met de nieuwe locatie ook een andere naam: Staalmarkt De Kempen.

 

Gestart in 1995 als groothandel in metaal en kunststoffen, maakte Staalmarkt - met tegenwoordig tien vestigingen in het land - een natuurlijke switch van traditionele groothandel naar flexibele dienstverlener. Staalmarkt speelde in op de groeiende vraag naar materiaalbewerkingen. Anno 2013 heeft Staalmarkt zich ontwikkeld tot een professionele partner die relaties de gelegenheid biedt zich volledig te richten op dat waar ze goed in zijn: hun core business. Staalmarkt komt met praktische oplossingen om de integrale kosten bij haar klanten te verlagen. Het lean working concept speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Staalmarkt De Kempen

Staalmarkt vestiging de Kempen
Diamantweg 47, 5527 LC Hapert
Postbus 30, 5520 AA Eersel

T 040 207 20 40, F 040 207 20 41

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.    www.staalmarkt.nl

 

 

 

 

    

 

De Kempen run start

17 Maart 2019

  dagen

 : :  uren


Laatste nieuws

Nieuwsbrief

   Atleet
   Recreantloper
   Kid runner
 

Sponsors