Update 17 maart 2024

Kempen Run 2024

Namens de organisatie willen wij alle lopers bedanken voor jullie enthousiasme! Met in totaal 946 deelnemers kijken wij terug op een geslaagd evenement! In het bijzonder willen wij ook alle vrijwilligers en sponsoren bedanken, want dankzij jullie hulp hebben wij dit mooie evenement kunnen organiseren! Veel lopers weten ons inmiddels te vinden, niet alleen uit de regio maar ook van verder weg. En doordat de voorspelde regen uitbleef, stonden er veel toeschouwers langs de kant. 

Benieuwd naar je eigen persoonlijke record? Kijk dan op:

https://evenementen.uitslagen.nl/2024/kempenrun/

 

Update 24 februari 2024

Kempen Run 2024

De inschrijvingen  voor de 11e editie Kempen Run lopen voorspoedig! Inschrijven nog kan t/m zondag 10 maart. Na-inschrijven kan vanaf vrijdag 15 maart t/m zondag 17 maart, een half uur voor aanvang start. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de laatste voorbereidingen. Met nog 4 weken te gaan is het fijn dat we kunnen rekenen op de hulp van veel vrijwilligers! Wij hebben er zin in, jullie ook? Blijf ons volgen via website Kempen Run of Facebook. Update 6 december 2023

Kempen Run 2024: inschrijving geopend

De inschrijving voor de 11e editie Kempen Run op zondag 17 maart is opgeoend. Inschrijven kan t/m zondag 10 maart. Na-inschrijven kan vanaf vrijdag 15 maart t/m zondag 17 maart, een half uur voor aanvang start. Voor de na-inschrijvingen geldt een hoger inschrijftatief. Blijf ons volgen via website Kempen Run of Facebook. 

 

Update 29 oktober 2023

Kempen Run 2024, 11e editie!

Achter de schermen zijn wij al druk bezig met de eerte voorbereidingen voor de 11e editie van de Kempen Run. We hopen op zondag 17 maart 2024 een mooi deelnemersveld aan de start te zien. Blijf ons volgen via website Kempen Run of Facebook. 

                         

Update 19 maart 2023

Kempen Run 2023, 10e editie!

Bedankt lopers, sponsoren en met name de vele vrijwilligers! Dankzij jullie kijken we terug op een fanatische 10de editie van de Kempen Run! Door het mooie weer hadden we veel toeschouwers, maar werd het door vele lopers ook als zeer warm loopweer beschouwd.
 
En als klap op de vuurpijl, het record op de halve marathon is vandaag verbroken! Mustefa Kedit Tebo liep de halve marathon in maar liefst 1u en 4 min! Wat een prestatie!
Benieuwd naar je eigen persoonlijke record? Kijk dan op:

 https://evenementen.uitslagen.nl/2023/kempenrun/

 

Update 01 augustus 2022 

Kempen Run 2023 gaat door! 

De huidige omstandigheden verlenen ons weer om na 2 jaar afwezigheid door Covid, de Kempen Run wederom te organiseren. Op zondag 19 maart 2023, vanouds de 3de zondag in maart, klinkt het startschot wederom vanaf 10:00uur in de Kerkstraat van Hapert. Inschrijven kan vanaf 1 januari 2023. Volg de website voor meer info. 

 

Update 21 januari 2022

Kempen Run 2022 afgelast!

De huidige beperkingen en het onvoldoende perspectief vormen op dit moment een te onzekere basis op de Kempen Run 2022 te organiseren. Op dit moment zijn er teveel onzekerheden over de situatie de komende maanden. Hierdoor zijn wij genoodzaakt, ook door gebrek aan vrijwilligers, om met pijn in ons loophart voor het derde jaar op rij een streep door ons evenement te zetten.

Als organisatie hebben wij een grote verantwoordelijkheid richting deelnemers en vrijwilligers en die kunnen wij op dit moment niet bieden. Het is een pijnlijk besluit, maar laten we hopen op betere tijden!

Voor degene die zich al ingeschreven hebben, uiteraard zal er geen inschrijfgeld van uw betaalrekening worden afgeschreven. De automatische incasso wordt ingetrokken en het inschrijfgeld wordt dus niet geïncasseerd. 

Met sportieve groet,

Organisatie Kempen Run Hapert

 

Update 17 december 2021

Met het recentelijk publiceren van het inschrijfformulier voor de 10de Kempen Run, hopen we op 20 maart ondanks de huidige maatregelingen, wederom de Kempen Run te kunnen organiseren. Alles hangt natuurlijk af van de dan afgekondigde coronamaatregelingen. Maar we gaan ervoor! Schrijf je in voor een van de afstanden! Veel succes met de voorbereidingen en volg het nieuws op deze website!

 

Update 18 november 2021

Het leek allemaal te gaan lukken om ons andere evenment, de Kempen Trail, te kunnen orgainseren. Echter de vernieuwde maatregelingen heeft ons weer moeten besluiten het evenement op 5 december af te blazen.

 

Update 12 oktober 2020

Stichting KempenRun zet streep door twee loopevenementen
Covid 19 virus weer spelbreker!

Het is ruim een half jaar geleden dat de KempenRun 2020 op het laatste moment niet kon doorgaan in verband met het Covid 19 virus.
Een besluit dat wij destijds met pijn in ons "loophart" hebben genomen, maar op dat moment de enige optie was.
Vanaf dat moment was alles gericht op de KempenTrail op 6 december 2020 in Bladel en de KempenRun op 21 maart 2021 in Hapert.
Gezien de huidige situatie en de vooruitzichten voor de komende maanden heeft de organisatie besloten beide evenementen van de hardloopkalender te halen.
In de afweging hebben zaken als gezondheidsrisico’s, accommodatie en zeker ook de onzekere tijden waarin onze sponsoren verkeren een rol gespeeld.
Omdat wij deze zaken niet kunnen waarborgen hebben wij dit besluit genomen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze moeilijke tijd en hopen jullie weer te mogen begroeten bij de KempenTrail op 5 december 2021 en KempenRun 20 maart 2022!

 Met sportieve groet,

Organisatie "Stichting Kempen Run" Hapert

 

Update 15 juni 2020

Covid-19 en de Kempen Run 2021:

Beste sportvrienden,

De RIVM maatregelingen m.b.t. covid-19 geldt dat per 1 september onder voorbehoud evenementen weer zijn toegestaan. covid 19De organisatie van evenementen en ook onze Kempen Run zal heel anders georganiseerd moeten gaan worden dan gewend. Of we het, met de 1.5 mtr afstand, uberhaupt kunnen organiseren met de huidige faciliteiten etc. die we hebben, is sterk de vraag. Het is echter nog geen 21 maart, tussentijds kan er nog veel gebeuren.  Vanaf september gaan we kijken wat we kunnen organiseren.  Alles zal in nauw overleg met de Gemeente gaan. De Atletiek Unie heeft een protocol opgesteld voor het organiseren van evenementen waarmee we handvaten hebben gekregen. Ondertussen blijven we de ontwikkelingen volgen.

Hopelijk kunnen we toch met veel deelnemers, op gepaste afstand, de 10de editie organiseren!

Bestuur "Stichting Kempen Run" 

 

 

 

Update 4 mei 2020

Nieuwe website is in de lucht! nieuwe website

Kort na de 9de Kempen Run in 2019 is een klein projectgroepje gestart met de voorbereiding voor een nieuwe website. Ze hebben de lay-out bedacht en een goede kennis heeft deze overzichtlijke website gebouwd! We zijn er blij mee!

 

 

Update 10 maart 2020

KempenRun afgelast wegens Covid-19 (Coronavirus)

Beste deelnemers,

De KempenRun 2020 op zondag 15 maart gaat niet door. De organisatie heeft dinsdagavond besloten de 10e editie van het atletiekevenement van de agenda te halen wegens het Covid-19 (Coronavirus)

De ontwikkeling met betrekking tot het COVID-19 (Coronavirus) en de actuele updates en adviezen van het RIVM, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, GGD Brabant-Zuidoost en GHOR Brabant-Zuidoost heeft ons doen besluiten het evenement te annuleren.

Alle evenementen waar meer dan duizend mensen bij betrokken zijn worden geannuleerd op last van de Veiligheidsregio.

Een moeilijke, maar ook begrijpelijke beslissing gezien de grote onzekerheid en de verantwoording richting atleten,vrijwilligers en toeschouwers.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben en hopelijk zien wij jullie aan de start tijdens de volgende editie van de Kempen Run.

We zullen geen inschrijfkosten innen!

Met sportieve groet,

Stichting KempenRun Hapert